Sälj din begagnade IT-utrustning til oss

Står du inför en uppgradering eller utbyte av din IT-infrastruktur, vilket innebär att du måste bli av med begagnad IT-utrustning? Kimbrer Computer har mer än 25 års erfarenhet av förvärv och professionell hantering av begagnad och IT-utrustning och överskottsprodukter, som är fullt funktionell men inte längre uppfyller företagets krav.

Vi köper små och stora partier begagnad IT för rekonditionering och återförsäljning och erbjuder ett rimligt marknadspris på ett brett urval av servrar, lagring och nätverksutrustning från ledande tillverkare inklusive IBM, Dell, HP, Cisco, Lenovo, NetApp, SuperMicro, Brocade, EMC, Fujitsu, Juniper och många mer.

FÅ ETT PRIS
Så här fungerar det.
Steg för steg1

Kontakt

Skicka en fråga med en kort beskrivning och en lista över den utrustning du vill sälja. Vänligen ange produkt- och/eller serienummer, skick, antal och inköpsdatum. Du kommer sedan att kontaktas av en av våra produktspecialister som kommer at ge råd och vägledning för dig och ditt företag under hela processen.

2

Erbjudanden

Få et gratis erbjudande på ett brett urval av använda servrar, lagring och nätverksutrustning från IBM, Lenovo, Dell, EMC, HP, NetApp, Cisco och Supermicro. Priset baseras på den information som lämnades vid värderingstidpunkten och utrustningen utvärderas baserat på marknadsvärde, skick, ålder och modell.

3

Transport

Vi hanterar transporten av utrustningen, som levereras för säker lagring i Kimbrer Computers lager. Vi har full tillgång till och omfattande erfarenhet med en bred portfölj av logistiktjänster och lösningar från vårt nätverk av pålitliga budfirmor inklusive FedEx, TNT och UPS.

4

Test

Vid mottagandet utför Kimbrer Computer en rigorös procedur som säkerställer en optimal process för säker och korrekt hantering av ditt företags IT-utrustning. Alla enheter är registrerade, sorterade och testade av en certifierad tekniker för att verifiera tillstånd och funktionalitet.

5

Dataradering

Vi ser till att all information raderas i enlighet med Datatilsynets tillämpliga standarder inklusive NIST 800-88r1 "Purge". Vi dokumenterar alla raderingar och skickar sedan en genererad rapport för dataradering.

6

Betalning

Betalning sker via banköverföring eller med kontokredit, som kan användas för framtida inköp från Kimbrer Computer. Processen slutar och du har nu fått mest värde av din IT-utrustning.


Bra för dig.
Bra för miljönData security


Säkerhet

Att hantera konfidentiell information är en utmaning för många företag som vill bli av med begagnad IT-utrustning. Kimbrer Computer erbjuder säker dataradering av begagnade servrar, hårddiskar, lagring och nätverksutrustning, vilket innebär att all känslig information raderas i enlighet med gällande föreskrifter och bestämmelser inklusive NIST 800-88r1 "Purge"-standarden.

Sustainable IT


Hållbar IT

Med ett starkt fokus på cirkulär ekonomi och value recovery förlänger Kimbrer Computer livslängden på begagnade servrar, lagring och nätverksutrustning – produkter som alltför ofta hamnar som elektroniskt avfall i deponier innan potentialen är fullt utnyttjad. Detta är vårt sätt att säkerställa grön och hållbar utveckling – till förmån för både miljön och ekonomin.

Professional handling


Professionell hantering

Kimbrer Computer har över 25 års erfarenhet av att köpa begagnad IT-utrustning från företag runt om i världen, och vi säkerställer därför en snabb och effektiv process – från utvärdering och prissättning till slutbetalning – utan att kompromissa med kvaliteten. Vi hjälper dig genom hela processen och garanterar att din IT-utrustning kommer att hanteras korrekt och professionellt.


Vill du få ett pris på din IT-utrustning?

Om du har frågor eller önskar ett icke-bindande erbjudande på din IT-utrustning är du välkommen att kontakta oss på

FÅ ETT PRIS

Behöver du råd om att köpa eller sälja hårdvara? Fyll i formuläret så återkommer vi.

Support

  • +45 72 440 277

Vi svarar inom 48 timmar alla vardagar.

Öppettider

  • Måndag till torsdag: 08.30 – 16.30
  • Fredag: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.