Konfiguration

Står du och behöver en skräddarsydd IT-lösning? Kimbrer Computer erbjuder ett brett utbud av avancerade och kvalitetsrenoverade system och produkter från IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp, EMC, Fujitsu, Supermicro och Cisco, och vi har lång erfarenhet av att konfigurera server- och lagringslösningar – alltid anpassade till behov, budgetar och tidslinjer.

Med vår konfigurationstjänst får du ett specialbyggt system som är helt anpassat och designat för enkel och sömlös integration i din befintliga IT-miljö.


En skalbar lösning.
Skräddarsydd efter dina behovHög värde


Hög värde

Vill du få mesta möjliga värde till lägsta tänkbara kostnad? Utnyttja alla fördelar som följer med en renoverad och anpassningsbar server- eller lagringslösningar av hög kvalitet, byggd och designad för specifika ändamål och applikationer.

God service


God service

Oavsett om du behöver en enkel serverkonfiguration eller en komplett och anpassad lagringslösning, är varje system byggt av våra egna kvalificerade tekniker och kommer med en testrapport som säkerställer att allt är redo att driftsättas.

Store besparingar


Store besparingar

Förenkla din IT-infrastruktur och påskynda förverkligandet av projektvärden med en anpassad server- eller lagringslösning från Kimbrer Computer som ger dig möjlighet att spara tid, pengar och krafter utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet.


Behöver du hjälp?

Har du frågor eller vill du ha ett gratis och icke-bindande erbjudande på en konfigurerad server eller lagringssystem? Ring oss på +45 72 440 277 eller maila oss till sales@kimbrer.com så kommer vi tillbaka till dig så snart som möjligt. Vi är alltid redo att prata om dina specifika server- och lagringsbehov. Du kan också nå oss via kontaktformuläret nedan.

KONTAKTA OSS

Behöver du råd om att köpa eller sälja hårdvara? Fyll i formuläret så återkommer vi.

Support

  • +45 72 440 277

Vi svarar inom 48 timmar alla vardagar.

Öppettider

  • Måndag till torsdag: 08.30 – 16.30
  • Fredag: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.