EMC - CPU / PROCESSOR

Letar du efter ett pålitligt och kostnadseffektivt sätt att uppgradera din server? Då är renoverade EMC-processorer ett utmärkt alternativ om du vill få ut det mesta av dina servrar samtidigt som du sänker din totala kostnad. 


Renoverade CPU:er är begagnade processorer som har testats, inspekterats och återställts till sitt ursprungliga funktionstillstånd av en certifierad tekniker. 


På Kimbrer Computer har vi de bästa renoverade processorerna som finns tillgängliga. Våra EMC-processorer är några av de mest populära och pålitliga processorerna på marknaden. Vi är en pålitlig distributör av renoverade EMC CPU:er och vi har kunder i mer än 80 länder över hela världen. 


4 fördelar med att köpa renoverade EMC-processorer   

- Renoverade EMC-processorer är billigare än helt nya processorer.  
- Du får högre prestanda och bättre specifikationer med en lägre budget.  
- Det finns ett stort urval av tidigare släppta EMC-processorer tillgängliga.  
- Processorerna har testats grundligt för att säkerställa att de är i utmärkt skick.


EMC-processorer med hög prestanda  

Du måste tänka på några saker innan du bestämmer dig för vilken renoverad EMC CPU som passar bäst för ditt företag. Det är inte bara nödvändigt att CPU:n är tillräckligt kraftfull för att klara av arbetsbelastningen från de dagliga uppgifterna i ditt företag, utan den måste också vara kompatibel med systembordet.


- När du väljer den bästa EMC CPU:n för ditt företag är det viktigaste övervägandet dina specifika behov.   
- Processortypen och hastigheten på CPU:n bör matcha den arbetsbelastning som ditt företag kommer att utföra.   
- Processorer med flera kärnor är idealiska för företag som kommer att köra flera program samtidigt.   
- Högkvalitativa processorer har mer avancerade funktioner som kan öka prestandan, t.ex. hyper-threading och Turbo Boost-teknik.  
- Processorn bör också vara kompatibel med din nuvarande maskin- och programvaruuppsättning.   

 

Alla CPU-specifikationer finns under varje produkt, men om du har några frågor om huruvida processorn är kompatibel med ditt system är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig alltid gärna att hitta den bästa renoverade processorn för dina behov. 


Om du letar efter en specifik EMC CPU är du välkommen att använda vår sökfunktion för att hitta det exakta EMC CPU-delnumret. Du är också välkommen att kontakta vår kundtjänst om du är osäker på vilken Intel-processor som passar bäst för din arbetsstation eller server. 

Sort By:

1 Artikel

EMC CPU Heatsink

Från 815,00 kr

Ej i lager
Sort By:

1 Artikel