HP - SWITCHAR

Om du letar efter pålitliga och kostnadseffektiva nätverkslösningar för ditt företag kan du överväga att köpa renoverade HP-switchar från Kimbrer. Dessa högpresterande switchar är en viktig komponent för moderna företagsnätverk och erbjuder avancerade funktioner och möjligheter att effektivt hantera trafik, säkerhet och anslutningsmöjligheter på flera enheter och platser.


Med ett brett utbud av modeller och konfigurationer att välja mellan ger renoverade HP-switchar flexibilitet och skalbarhet för att möta behoven hos företag av alla storlekar. Vare sig du ska inrätta ett nytt nätverk eller uppgradera ett befintligt nätverk kan HP-switchar hjälpa dig att uppnå tillförlitlig, höghastighetsanslutning och optimal nätverksprestanda. 


- Välj en hållbar nätverkslösning. 
- Spara pengar utan att offra kvalitet. 

 

Renoverade HP-switchar är utformade för att ge tillförlitlig och säker anslutning till din nätverksinfrastruktur. De erbjuder avancerade funktioner som Quality of Service (QoS), som hjälper till att prioritera nätverkstrafik för att säkerställa att kritiska program får den bandbredd de behöver. 


Förutom prestandafunktioner och säkerhetsfunktioner erbjuder renoverade HP-switchar även enkel hantering och övervakning genom en mängd olika verktyg och gränssnitt, inklusive webbaserad hantering, kommandoradsgränssnitt (CLI) och SNMP (Simple Network Management Protocol). 


Dessa verktyg gör det enkelt för nätverksadministratörer att konfigurera, övervaka och felsöka nätverket, vilket garanterar optimal prestanda och drifttid. Med renoverade HP-switchar kan du vara säker på att din nätverksinfrastruktur är säker, effektiv och redo att stödja dina affärsbehov. 


Bläddra i vårt stora urval av switchar eller kontakta oss idag om du har några frågor om våra renoverade HP-switchar eller HPE Aruba-nätverksswitchar och hur de kan vara till nytta för din organisation. 


Viktiga funktioner hos renoverade HP-switchar 

- Högpresterande funktioner för snabb och tillförlitlig nätverksåtkomst. 
- Skalbarhet för att tillgodose växande företagsbehov. 
- Effektivitet för minskad energiförbrukning och lägre driftskostnader. 
- Avancerade funktioner för virtualisering, nätverkssegmentering och trafikoptimering. 
- Enkel hantering med en centraliserad plattform för övervakning och konfiguration. 


Typer av HP-switchar 

Kimbrer Computer är din förstahands lösning om du letar efter ett brett utbud av renoverade HP-switchar som passar ditt företags behov. Vi erbjuder ett mångsidigt urval av HP-switchar som kan tillgodose kraven hos företag av alla storlekar, inklusive switchar med fast konfiguration, modulära switchar och switchar för datacenter. 


Switchar med fast konfiguration är enkla att installera och hantera, vilket gör dem perfekta för små och medelstora företag. Modulära switchar erbjuder större flexibilitet och skalbarhet och gör det möjligt för företag att enkelt lägga till eller ta bort moduler när behoven förändras. 


För högpresterande och tillförlitliga krav på datacenter på företagsnivå är datacenterswitchar utformade för att uppfylla dina affärsbehov. Dessa switchar är utrustade med avancerade funktioner som höghastighetsanslutning, stöd för virtualisering och automatiserad nätverksförsörjning. 


Oavsett vilka nätverksmål du har finns det en HP-switch som kan hjälpa dig att uppnå dem. Ta kontakt med Kimbrer Computer för att utforska hela utbudet av HP-switchar och hitta den som bäst passar dina företagskrav. 


HP Layer 2-växlar 

HP Layer 2-switchar är utformade för att ge tillförlitliga och högpresterande anslutningar för små och medelstora företag. Dessa switchar är idealiska för användning i lokala nätverk (LAN) och kan stödja ett stort antal tillämpningar, inklusive röst, video och data.


HP Layer 2-switchar finns i olika konfigurationer, inklusive fasta konfigurationer och modulära switchar, för att uppfylla de specifika behoven i ditt företag. 
En av de viktigaste fördelarna med HP Layer 2-växlar är deras användarvänlighet. Dessa switchar är lätta att installera och konfigurera, vilket gör dem till ett idealiskt val för företag med begränsade IT-resurser. Dessutom är HP Layer 2-växlar utformade för att vara energieffektiva, vilket bidrar till att minska företagets energikostnader och koldioxidavtryck. 

 

HP Layer 3-växlar 

HP Layer 3-växlar ger avancerade routningsfunktioner och är idealiska för företag med större och mer komplexa nätverksinfrastrukturer. Dessa switchar kan stödja ett stort antal tillämpningar och kan användas för att ansluta flera VLAN, undernät och datacenter. HP Layer 3-switchar finns i både fasta och modulära konfigurationer för att uppfylla de specifika behoven i ditt företag. 


En av de viktigaste fördelarna med HP Layer 3-växlar är deras avancerade routningsfunktioner. Dessa switchar kan stödja ett stort antal routingprotokoll, inklusive OSPF, BGP och MPLS, vilket gör det möjligt för företag att skapa effektivare och mer skalbara nätverksarkitekturer. Dessutom erbjuder HP Layer 3-växlar avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive åtkomstkontrollistor och portskydd, för att hjälpa till att säkerställa integriteten och sekretessen för dina nätverksdata. 


HP-switchar erbjuder högpresterande nätverkslösningar för företag av alla storlekar. Oavsett om du behöver en enkel och lättanvänd Layer 2-switch eller en mer avancerad Layer 3-switch med avancerade routningsfunktioner har HP en switch som kan uppfylla dina behov. Med sin tillförlitlighet, skalbarhet och avancerade funktioner är renoverade HP-switchar ett utmärkt val för företag som vill förbättra sin nätverksinfrastruktur. 


HP Ethernet Switch för Bladesystem 

HP Ethernet Switches for Bladesystems ger en skalbar och högpresterande nätverkslösning för företag som använder bladservrar. Dessa switchar är utformade för att installeras i bladserverns hölje, vilket minskar mängden kablage och förenklar nätverksinfrastrukturen. HP Ethernet Switches for Bladesystems erbjuder avancerade funktioner som VLAN, QoS och länkaggregation, vilket gör att företag kan prioritera trafik och optimera nätverksprestanda. 


En av de viktigaste fördelarna med HP Ethernet Switches for Bladesystems är deras flexibilitet. Dessa switchar kan enkelt konfigureras och anpassas för att möta företagets föränderliga behov, med möjlighet att lägga till eller ta bort bladesystem efter behov. HP Ethernet Switches for Bladesystems erbjuder också en hög nivå av motståndskraft, med automatiska failover-funktioner och hot-swappable-komponenter för att säkerställa maximal drifttid. På det hela taget ger HP Ethernet Switches for Bladesystems en tillförlitlig och flexibel nätverkslösning för företag som använder blade-servrar. 

 

HPs switchar för datacenter 

HP Data Center-switchar ger nätverkslösningar med hög densitet och hög prestanda för företag med krävande datacentermiljöer. Dessa switchar är utformade för verksamhetskritiska tillämpningar och kan stödja flera anslutningar med hög bandbredd, vilket gör dem optimala för företag som kräver snabb och tillförlitlig nätverksåtkomst.  


Dessutom erbjuder HP Data Center switchar avancerade funktioner som virtualisering, nätverkssegmentering och trafikoptimering, vilket gör att företag kan optimera sitt nätverk för specifika applikationer eller arbetsbelastningar. 


En av de viktigaste fördelarna med HP Data Center switchar är deras effektivitet. Dessa switchar är utformade för att vara energieffektiva, med funktioner som energihantering och stöd för energisparande teknik. Detta gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver minska sin energiförbrukning och sänka sina driftskostnader. 


HP Data Center-switcharna är också utformade för att vara lätta att hantera, med en centraliserad hanteringsplattform som gör det möjligt för administratörer att övervaka och konfigurera hela nätverket från ett enda gränssnitt. Sammantaget ger HP Data Center switchar en högpresterande och energieffektiv nätverkslösning för företag som behöver snabb och tillförlitlig nätverksåtkomst för sina verksamhetskritiska applikationer. 


HP Modular Switchar 

HP Modular switchar ger en flexibel och skalbar nätverkslösning för företag med behov som utvecklas. Dessa switchar kan anpassas med en mängd olika moduler och expansionskort, vilket gör det möjligt för företag att lägga till nya funktioner och möjligheter i takt med att deras nätverk växer. Dessutom erbjuder HP Modular switchar en hög grad av redundans, med hot-swappable komponenter och automatisk failover-funktioner för att säkerställa maximal drifttid. 


En av de viktigaste fördelarna med HP Modular switchar är deras flexibilitet. Dessa switchar kan konfigureras för att uppfylla de specifika behoven i ditt företag, med en mängd olika moduler tillgängliga för olika tillämpningar, inklusive PoE, fiber och stapling. Dessutom är HP Modular switchar utformade för att vara lätta att hantera, med en centraliserad hanteringsplattform som gör det möjligt för administratörer att övervaka och konfigurera hela nätverket från ett enda gränssnitt. Sammantaget ger HP Modular switchar en tillförlitlig och anpassningsbar nätverkslösning för företag som behöver ligga steget före. 


HP stapelbara switchar 

HP Stackable switchar erbjuder en kostnadseffektiv och lätthanterlig nätverkslösning för företag som behöver ansluta flera enheter och platser. Dessa switchar kan staplas ihop för att skapa ett enda, enhetligt nätverk, vilket förenklar hanteringen och minskar komplexiteten. Dessutom erbjuder HP Stackable switchar avancerade funktioner som VLAN, QoS och länkaggregation, vilket gör att företag kan prioritera trafik och optimera nätverksprestanda. 


En av de viktigaste fördelarna med HP Stackable switchar är deras skalbarhet. Dessa switchar kan enkelt utökas i takt med att ditt företag växer, med möjlighet att lägga till fler switchar till stacken efter behov. HP Stackable switchar erbjuder också en hög nivå av motståndskraft, med automatiska failover-funktioner och hot-swappable-komponenter för att säkerställa maximal drifttid. Sammantaget ger HP Stackable switchar en tillförlitlig och flexibel nätverkslösning för företag som behöver ansluta flera enheter och platser. 

 

VANLIGA FRÅGOR 


Det här avsnittet är avsett att besvara vanliga frågor (FAQ) om HP-switchar. 


Erbjuder HP ett omfattande system för hantering av växlar? 

Ja, HP erbjuder ett omfattande switchhanteringssystem som gör det möjligt för nätverksadministratörer att hantera och övervaka sina HP-switchar från en central plats. Systemet innehåller funktioner som visualisering av nätverkstopologi, konfigurationshantering, enhetsupptäckt och övervakning i realtid av switchens prestanda och trafik. Med HP:s switchhanteringssystem kan administratörer enkelt konfigurera och hantera sina switchar, felsöka problem och säkerställa optimal nätverksprestanda. 


Hur övervakar jag prestandan hos en HP-switch?

 Att övervaka prestandan hos en HP-switch är viktigt för att säkerställa optimal prestanda och tillgänglighet i ditt nätverk. Lyckligtvis tillhandahåller HP en rad verktyg och funktioner som hjälper dig att göra detta. 


Ett av de mest grundläggande sätten att övervaka prestandan hos en HP-switch är genom SNMP-övervakning (Simple Network Management Protocol). SNMP kan användas för att samla in data om switchens prestanda, inklusive trafikstatistik, gränssnittsstatus och felfrekvens. Dessa data kan sedan analyseras med hjälp av programvaror för nätverksövervakning för att identifiera potentiella problem och optimera nätverkets prestanda. 


HP switchar är också utrustade med inbyggda hanteringsverktyg, t.ex. det webbaserade HP Intelligent Management Center (IMC). Denna programvara tillhandahåller en centraliserad hanteringsplattform för ditt nätverk, så att du kan övervaka och hantera alla dina HP-switchar från en enda plats. IMC innehåller en rad övervaknings- och rapporteringsfunktioner, inklusive prestandamätningar i realtid, detaljerade analyser och anpassningsbara instrumentpaneler. 


En annan användbar funktion hos HP-switcharna är möjligheten att konfigurera varningar och meddelanden. På så sätt kan du få varningar när vissa tröskelvärden överskrids, till exempel när nätverkstrafiken når en viss nivå eller när ett gränssnitt går ner. Detta kan hjälpa dig att identifiera och lösa problem snabbare, vilket minskar stilleståndstiden och förbättrar nätverksprestandan. 

Sort By:

Artiklar 1-12 av 416

Sida
HP GBE2C Ethernet Switch for Bladesystems

Från 230,00 kr

I lager
HP GBE2C Ethernet Switch for Bladesystems

Från 230,00 kr

I lager
HP 437569-001 - HP BLc3000 KVM Module

Från 230,00 kr

I lager
HP 437575-B21 - HP BLc3000 KVM Module

Från 230,00 kr

I lager
HP 1:10Gb Ethernet Blade Switch

Från 230,00 kr

I lager
HP 1:10Gb Ethernet Blade Switch

Från 230,00 kr

I lager
HP 441834-001 - HP BLc3000 KVM Module

Från 230,00 kr

I lager
HP 8/24c SAN switch for BladeSystem

Från 485,00 kr

I lager
HP 492294-001 - HP 8/40 (24) SAN Switch

Från 4 445,00 kr

I lager
HP MDS 8/12C Fabric Switch for Bladesystem

Från 5 655,00 kr

I lager
HP MDS 8/12C Fabric Switch for Bladesystem

Från 5 655,00 kr

I lager
HP 617222-001 - HP SW SN6000 8GB 24PT STACKABLE FC SWITCH

Från 0,00 kr

I lager
Sort By:

Artiklar 1-12 av 416

Sida