CPU / PROCESSOR

Renoverade NetApp CPU:er är ett bra sätt att få den senaste tekniken utan den höga prislappen. NetApp CPU:er är några av de mest populära och pålitliga processorerna på marknaden och de är utformade för att köra dataintensiva program med stabil och hög prestanda.


Renoverade, ibland även kallade rekonditionerade, är begagnade CPU:er som har inspekterats och testats grundligt av en av våra certifierade tekniker innan de placeras i vårt lager.  


- Vi är en betrodd och pålitlig distributör av renoverade NetApp CPU:er.  
- Vi har kunder i mer än 80 länder.  
- Vi kan leverera till din plats inom 1-2 arbetsdagar.  


Att köpa renoverade CPU:er är det snabbaste och mest prisvärda sättet att underhålla, byta ut eller uppgradera arbetsstationer och servrar med den bästa NetApp-processorn som finns tillgänglig.

  
Uppgradera din server med en renoverad NetApp-processor

Renoverade NetApp-processorer för servrar är ett utmärkt sätt att få kraften och prestandan från en server utan den höga kostnaden. Server-CPU:er är utformade för att vara tillförlitliga och kraftfulla, vilket gör dem idealiska för företag och andra organisationer.  


Begagnade NetApp-processorer är ett utmärkt alternativ om ditt företag vill spara pengar och samtidigt minska sitt koldioxidavtryck. Begagnade NetApp CPU:er är billigare än nya CPU:er, och de är fortfarande lika tillförlitliga och kraftfulla som nya. Alla våra CPU:er har testats och inspekterats av en certifierad tekniker innan de placeras i vårt lager, så du kan vara säker på att du får en pålitlig processor som är kompatibel och redo att tas i bruk. 


Begagnade NetApp-processorer är de bästa processorerna du kan få till ett kraftigt reducerat pris. Det är ett utmärkt sätt att ersätta, underhålla eller uppgradera dina servrar med en snabb processor utan att behöva köpa fabriksnya modeller. 


På Kimbrer Computer har vi både NetApp Intel- och NetApp AMD-processorer i vårt lager till konkurrenskraftiga priser. Bläddra gärna igenom vår lista över NetApp-processorer, vi har alltid ett stort lager av begagnade NetApp-processorer tillgängliga, och vi kan skicka dem direkt till din adress inom 1-2 arbetsdagar. 

Sort By:

1 Artikel

NETAPP N-G-6136-S - Netapp Gold 6136 (3.0GHz - 12C) CPU

Från 6 465,00 kr

Ej i lager
Sort By:

1 Artikel