Storage - Dell EMC

Dell Storage Configurator (konfigurator för lagring)
Använd vår konfigurator för Dell-lagring för att skräddarsy ditt eget datalagringssystem från Dell EMC, så att du får en server som är anpassad till exakt dina behov. Dell-lagringsservrar är en idealisk lösning för företag som vill ta kontroll över sina egna data i stället för att använda andra företag, till exempel en molntjänst. 
 
Dell är ett föredraget varumärke bland många människor runt om i världen, och det gäller naturligtvis också när det gäller datalagring. Faktum är att en del av våra kunder anser att det bästa NAS-lagringssystemet är Dell EMC. 
 
NAS-definition: NAS (Network Attached Storage) är en server som används för lagring av filer. NAS är en del av ett nätverk, där användare kan dela och få tillgång till data genom att använda klienter som har tillgång.  


De tre främsta skälen till varför du bör konfigurera din egen Dell-lagringsserver.

Data har blivit en otrolig kunskapskälla och många företag har gjort det till sin affärsmodell att lagra, handla eller sälja data. När dessa företag börjar hysa stora mängder data blir de ett större mål för alla med internetanslutning, vilket kan innebära en säkerhetsrisk om du använder deras molntjänst för att lagra dina data. 
 
Därför kan det i många fall vara en bättre lösning att ha ett eget lagringssystem, till exempel en NAS, så att du har full kontroll över dina data och kan komma åt dem när du vill. Ett dedikerat EMC-datalagringssystem gör det också möjligt för dina anställda som har en klient att komma åt och dela data inom företaget. 
 
När du har ett eget lagringssystem från Dell skärper du säkerheten inom företaget, särskilt när det gäller känsliga uppgifter eller uppgifter som du vill ha nära till hands. Att ha en egen NAS-server kan i vissa fall förhindra industrispionage eller en cyberattack via din molntjänstleverantör. 

Du bör skaffa en lagringsserver från Dell om du vill: 
- Förbättrad säkerhet: Filerna kan lättare övervakas när data är centraliserade. 
- Delade filer: Flera personer kan ha tillgång till filerna samtidigt. 
- Tillgång: Du kan ange vilka mappar användarna har tillgång till. 
 
Så här kommer du igång: Välj det chassi du vill ha och tryck på configure för att starta konfigurationen av din egen Dell-lagringsserver. 
 
På nästa sida kan du anpassa EMC-datalagringsenheten genom att lägga till de hårdvarukomponenter som du behöver, till exempel reservkraftsaggregatet. 
 
Vi har ett brett urval av renoverade hårddiskar som du kan välja mellan beroende på dina behov. 
- Hårddiskar - Har den största lagringskapaciteten 
- SSD-enheter och flash-enheter - Snabb överföring av data och mindre strömförbrukning än hårddiskar. 
 
Hårddiskar är det billigaste alternativet om du vill maximera enhetens lagringskapacitet med en liten budget. Hårddiskar är ofta ett populärt val i datalagringslösningar för företag, eftersom det gör det möjligt för företag att lagra stora mängder data. 
 
SDD-diskar och Flash-enheter ger dig ett lagringssystem där hastighet och prestanda föredras framför lagringskapacitet. Men du har också möjlighet att utöka en del av chassit med extra lagring genom att använda en lagringsutvidgningsenhet med hårddiskar. Detta kommer att avsevärt utöka enhetens lagringskapacitet, vilket gör att den kan ha en kombination av hastighet och prestanda samtidigt som den har tillgång till en ansluten lagringslösning som har en hög lagringskapacitet. 


Konfigurationen tar endast 1-2 arbetsdagar inklusive testning.
På Kimbrer använder vi vårt eget team av certifierade tekniker för att bygga ditt lagringssystem från Dell. Och skulle du ha några frågor om vilka komponenter som kan vara det bästa valet för dina specifika behov är du alltid välkommen att kontakta våra varumärkesansvariga, som har många års kombinerad kunskap. 
 
När du köper från oss får du: 
- Prisvärda datalagringslösningar från Dell 
- Snabb internationell leverans 
- Teknisk intern support


Starta Dell lagringskonfiguratorn och bygg din egen CTO-lagringsserver idag

Sort By:

1 Artikel

EMC VNX5100
I lager

Från 20 425,00 kr

Till 40 245,00 kr

Tool Konfigurera
Leverans 1-2 arbetsdagar
Världsomspännande frakt
Sort By:

1 Artikel